Kaupang Krypto

Kaupang Krypto er en norsk kryptomegler som er eiet av Arcane Krypto. Selskapet har en visjon av å ha en brukervennlig kryptoplattform der vanlig folk kan handle kryptovaluta på en enkel, rask og trygg måte. Hos Kaupang Krypto kan du kjøpe de mest populære og viktige kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum, Cardano og mye annet.

 • Lånebeløp
  Brukervennlig
  Nedbetaling
  Sikkert
  Aldersgrense
  Børsnotert selskap
  Bra for både nybegynere & avanserte brukere
  Høy sikkerhet - børsnotert selskap
  Enkelt å komme igang
  Coinbase er den største kryptobørsen i USA og er notert på New York Stock Exchange
 • Lånebeløp
  Enkel registrering
  Nedbetaling
  Mange betalingsmetoder
  Aldersgrense
  Trade over 70 kryptovalutaer
  Meget bra og populær kryptobørs
  Har de laveste gebyrene
  Trade både kryptovaluta og aksjer
  Registrer med Gmail eller Facebook. Gratis aksje og ETF trading.
 • Lånebeløp
  ANBEFALT!
  Nedbetaling
  Sikker
  Aldersgrense
  Registrert hos Finanstilsynet i Norge
  Innlogging med BankID
  Kan bruke Vipps
  Enkel
  Firi er en av de ledende kryptobørsene i Norge.
 • Lånebeløp
  Support 24/7
  Handlegebyr
  Tar Visa & Mastercard
  Betalingsmuligheter
  Bankoverføring & Simplex
  Verdens største kryptobørs
  Størst utvalg at tradingmuligheter
  Vanlig kryptotrading, staking, derivater, gearing og mye mer
  Verdens største kryptobørs. For de avanserte traderne.
 • Lånebeløp
  Enkel registrering
  Nedbetaling
  Mange betalingsmetoder
  Aldersgrense
  Trade ca 20 kryptovalutaer
  Trade kryptovalua med CFD-er
  Handel i mange ulike aktiva
  Teste med demo eller registrere med riktige penger
  En av de ledende handelsplassene for CFD-er. Har vært på markedet sen 2008 og er børsnotert.

Kaupang Krypto støtter disse kryptovalutaene

Kaupang Krypto støtter Bitcoin, Ethereum, Thether, USD Coin, XRP, Cardano, Solana, Polkadot, Dogecoin, Binance, Shiba Inu, Polygon, Dai, Litecoin, Cosmos, Chainlink, Tron, Bitcoin Cash, Algorand, Stellar (XLM), Uniswap (UNI), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Ethereum Classic (ETC), Tezos (XTZ), Filecoin (FIL), The Graph (GRT), EOS (EOS), Harmony (ONE), Aave (AAVE), Maker (MKR), Enjin Coin (ENJ), Kusama (KSM), Basic Attention Token (BAT), Curve DAO Token (CRY), Sythetix Network Token (SNX), Waves (WAWES), Compound (COMP), yearn.finance (YFI), OMG Network (OMG), Gnosis (GNO), Ox (ZRX), PAX Gold (PAXG), Nano (NANO), Orchid (OXT), Enzyme Finance (MLN), Augur (REP), Numeral (NMR).

Oppbevaring av kryptovaluta

For å sende og motta kryptovaluta er man avhengig av å ha en digital lommebok, kalt en wallet. Kaupang har skrevet en guide for hvordan man enkelt kan sette opp og håndtere en wallet. Guiden finner du her. Kaupang jobber for tiden med en løsning der kundene våre kan oppbevare kryptovaluta på vår plattform, uten å måtte ta custody over egne midler.

Kaupang Krypto bilde

Om Kaupang Krypto

Kaupang Krypto ble startet i 2017 av en gruppe tidligere NTNU-studenter. Selskapet er i dag en av de ledende handelsplassene for kjøp og salg av kryptovaluta i Norge. Kaupang Krypto har kontorer på StartupLab i Oslo og Nerdekollektivet i Trondheim og ca 10 ansatte.

Tilbudet i Norge for handel var i 2017 meget mangelfullt, så man såg at det var muligheter på markedet med blokkjedeteknologi. I begynnelsen var prosjektet et deltidsjobb med ble kjapt en fulltidsjobb.

Man slo seg sammen med Bulltech i 2019 som var et norsk selskap som hadde utviklet en plattform for investeringer i virtuell valuta. Denne fusjonen ga Kaupang Krypto en ledende posisjon på det norske markedet for handel av kryptovaluta.

I 2020 kjøpte Arcane Crypto Kaupang en del av Arcane Crypto, som er Norges største krypto-selskap. Arcane Crypto er notert på Nasdaq børsen i Stockholm .

Noteringen på børsen gir Kaupangs kunder en større trygghet og beskyttelse av lovverket, ettersom børsnoterte selskaper må følge veldig strenge rapporterings- og åpenhetsregler. Planen til selskapet er at Kaupang og Arcane Crypto skal sammen lage den beste handelsopplevelsen for sine kunder.

Ordet “kaupang” kommer av det norrøne ordet “kaupangr” som betyr handelsplass.

Deres visjon er å lage en fremtidens digital handelsplass for å gjøre det enkelt, rask og trygt for folk flest å handle kryptovaluta i Norge.

Ordet Kaupang kommer av det norrøne ordet «kaupangr» som betyr handelsplass.

Hos Kaupang Krypto kan du kjøpe og selge de viktigste kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum, Cardano og mange andre valutaer.

De har og økt sin satsing på institusjonelle klienter, som selskapet nå tilbyr en egen OTC-desk. Ved å benytte Kaupangs OTC-desk, tilbys kundene deres blant annet markedsledende priser, dyp likviditet og personlig oppfølging.

Kaupang Krypto har blant annet et av de bredeste tilbudet av altcoins i Norge. Altcoin er andre kryptovaluta enn Bitcoin som benytter seg av lignende teknologi som for eksempel DOGE og XRP.

Close Bitnami banner
Bitnami