Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, godtar du våre retningslinjer for bruk og lagring av data( i tråd med GDPR).
Les mer om våre retningslinjer

Kaupang Krypto

Kaupang Krypto er en norsk kryptomegler som er eiet av Arcane Krypto. Selskapet har en visjon av å ha en brukervennlig kryptoplattform der vanlig folk kan handle kryptovaluta på en enkel, rask og trygg måte. Hos Kaupang Krypto kan du kjøpe de mest populære og viktige kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum, Cardano og mye annet.

Hvilke er Kaupang Krypto?

Kaupang Krypto tilbyr trading av kryptovaluta til privatpersoner, familieselskap og bedrifter. De har både vekslings og oppbevaringstjeneste for virtuell valuta og personlig oppfølging. Man sier at man forstår utfordringene norske investorer møter med investeringer i kryptovaluta. De tilbyr til kunnskap til å hjelpe sine kunder med disse utfordringene.

Deres salgsargument er at de tilbyr trygghet, dyp likviditet og personlig support.

Selskapet er registrert hos Finanstilsynet som en tilbyder av vekslingstjenester og oppbevaringstjenester for virtuell valuta.

Kaupang Krypto tilbyr disse tjenestene

Man tilbyr sine kunder digitale kryptohvelv og forsikringsordninger for nødvendig trygghet, også ved arv. Deres sentrale ide, slik mange andre kryptobørser sier, at man vil gjøre det trygt og enkelt å bruke og handle kryptovaluta. Kaupang Krypto sier at kundeservicen skal være på topp. På Google har man 3,3 av 5 stjerner på 11 anmeldelser. Hvis man skal sammenligne har eToro har 4,3 av 5 stjerner på Trustpilot på 17 536 anmeldelser.

Oppbevaring av kryptovaluta

For å sende og motta kryptovaluta er man avhengig av å ha en digital lommebok, kalt en wallet. Kaupang har skrevet en guide for hvordan man enkelt kan sette opp og håndtere en wallet. Guiden finner du her. Kaupang jobber for tiden med en løsning der kundene våre kan oppbevare kryptovaluta på vår plattform, uten å måtte ta custody over egne midler.

Kaupang Krypto tilbyr digitale hvelv til bedrifter og store kunder

Kaupang Krypto lanserte en god stund siden oppbevaring av kryptovaluta i separate, digitale hvelv for bedrifter og store privatkunder. Med kryptohvelvet reduseres risikoen for tap av de enkle privatnøklene som utgjør en stor barriere for profesjonelle plasseringer i krypto.

For å få tilgang til et digitalt hvelv hos Kaupang må du som kunde ha en verdi på minst 250.000 kroner. Til gjengjeld får kundene en tjeneste med muligheter for kontakt via chat, telefon, e-post og fysiske møter i Oslo sentrum. Denne løsningen inkluderer forsikring, mulighet for skreddersøm av sikkerhet knyttet til handel og uttak, og sikring av at kryptoverdier kan gå i arv.

Meget begrenset nettside

Hva gjelder nettsiden synes vi at den er litt uforklarende og tynn. Det fremgår ikke hvordan man trader kryptovaluta her. Nettsiden forteller omtrent ingenting om trading systemet og dets funksjonalitet hvis man ikke er innlogget.

Kaupang Krypto støtter disse kryptovalutaene

Kaupang Krypto tilbyr trading i over 40 kryptovalutaer på sin plattform.

Man støtter blant annet Bitcoin, Ethereum, Thether, USD Coin, XRP, Cardano, Solana, Polkadot, Dogecoin, Binance Coin, Shiba Inu, Polygon, Dai, Litecoin, Cosmos, Chainlink, Tron, Bitcoin Cash, Algorand, Stellar (XLM), Uniswap (UNI), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND), Ethereum Classic (ETC), Tezos (XTZ), Filecoin (FIL), The Graph (GRT), EOS (EOS), Harmony (ONE), Aave (AAVE), Maker (MKR), Enjin Coin (ENJ), Kusama (KSM), Basic Attention Token (BAT), Curve DAO Token (CRY), Sythetix Network Token (SNX), Waves (WAWES), Compound (COMP), yearn.finance (YFI), OMG Network (OMG), Gnosis (GNO), Ox (ZRX), PAX Gold (PAXG), Nano (NANO), Orchid (OXT), Enzyme Finance (MLN), Augur (REP), Numeral (NMR).

Kaupang Krypto bilde

Om Kaupang Krypto

Kaupang Krypto ble startet i 2017 av en gruppe tidligere NTNU-studenter. Selskapet er i dag en av de ledende handelsplassene for kjøp og salg av kryptovaluta i Norge. Kaupang Krypto har kontorer på StartupLab i Oslo og Nerdekollektivet i Trondheim og ca 10 ansatte.

Ordet «kaupang» kommer av det norrøne ordet “kaupangr” som betyr handelsplass.

Deres visjon er å lage en fremtidens digital handelsplass for å gjøre det enkelt, rask og trygt for folk flest å handle kryptovaluta i Norge.

Ordet Kaupang kommer av det norrøne ordet «kaupangr» som betyr handelsplass.

Hos Kaupang Krypto kan du kjøpe og selge de viktigste kryptovalutaene som Bitcoin, Ethereum, Cardano og mange andre valutaer.

De har og økt sin satsing på institusjonelle klienter, som selskapet nå tilbyr en egen OTC-desk. Ved å benytte Kaupangs OTC-desk, tilbys kundene deres blant annet markedsledende priser, dyp likviditet og personlig oppfølging.

Kaupang Krypto har blant annet et av de bredeste tilbudet av altcoins i Norge. Altcoin er andre kryptovaluta enn Bitcoin som benytter seg av lignende teknologi som for eksempel DOGE og XRP.

Kaupang Krypto historikk

Tilbudet i Norge for handel var i 2017 meget mangelfullt, så man såg at det var muligheter på markedet med blokkjedeteknologi. I begynnelsen var prosjektet et deltidsjobb med ble kjapt en fulltidsjobb.

Man slo seg sammen med Bulltech i 2019 som var et norsk selskap som hadde utviklet en plattform for investeringer i virtuell valuta. Denne fusjonen ga Kaupang Krypto en ledende posisjon på det norske markedet for handel av kryptovaluta.

I 2020 kjøpte Arcane Crypto Kaupang en del av Arcane Crypto, som er Norges største krypto-selskap. Arcane Crypto er notert på Nasdaq børsen i Stockholm .

Noteringen på børsen gir Kaupangs kunder en større trygghet og beskyttelse av lovverket, ettersom børsnoterte selskaper må følge veldig strenge rapporterings- og åpenhetsregler. Planen til selskapet er at Kaupang og Arcane Crypto skal sammen lage den beste handelsopplevelsen for sine kunder.