Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, godtar du våre retningslinjer for bruk og lagring av data( i tråd med GDPR).
Les mer om våre retningslinjer

Coinbase

Coinbase logo

Coinbase oversikt

 • Tjen opptil $16 på å starte en konto
 • Enkelt å registrere konto
 • Høy brukervennlighet
 • Passer for både nybegynnere og avanserte brukere
 • Meget høy sikkerhet
 • Er notert på New York børsen NYSE

Coinbase er en kryptoplattform som passer både deg som er nybegynner eller avansert trader. Plattformen er meget brukervennlig der du kan trade over 150 kryptovalutaer. Tjen opptil 16 dollar i krypto på å starte en konto.

Coinbase har avanserte funksjonaliteter og du kan blant annet bruke visa kort og få en meget sikker kryptolommebok. Kryptobørsen har mange fordeler som et stort utvalg av krypto, god likviditet og høy sikkerhet. Selskapet er og børsnotert hvilket betyr at det er offentlig innsyn i selskapet, hvilket adderer både kredibilitet og sikkerhet.

Coinbase – enkelt, trygt og sikkert

 • Enkelt og registrere konto
 • Stort utvalg av kryptovalutaer med god likviditet
 • Passer både for nybegynnere og avanserte brukere
 • Høy sikkerhet med hvelvbeskyttelse for ekstra sikkerhet med tidsforsinkede uttak og offline lagring
 • Coinbase-app for både Android og iOS
 • Alle USD-kontantbalanser er dekket av FDIC-forsikring på opptil $250 000
 • Børsnotert selskap med offentlig innsyn

Du kan tjene opptil 16 dollar i kryptovaluta ved å starte en konto. Coinbase har over 103 millioner registrerte brukere og er den største kryptobørsen i USA. Selskapet er notert på New York Stock Exchange. Majoriteten av de digitale eiendelene holdes i sikker offline lagring, hvilket betyr at det ikke kan bli hackede. Dette er blant de sikreste og beste stedet du kan handle kryptovaluta.

Coinbase omtale

Coinbase-brukere kan handle på flere plattformer. Den originale Coinbase-plattformen er et relativt enkelt grensesnitt som lar brukere bruke amerikanske dollar til å kjøpe kryptovaluta. Coinbase Pro har avanserte kartfunksjoner og lar brukere gjøre krypto-til-krypto-transaksjoner og plassere markeds-, grense- og stoppordre. Prisen på denne har gått ned og funksjonaliteten opp i det siste. Her har du en funksjon som kalles Advanced Trade.

Det finnes også et nytt alternativ som kalles Coinbase One. Med Coinbase one kan du handle gratis i en måned og få en rekke fordeler mot en månedlig avgift.  I mai 2022 var kostnaden ca 30 dollar.


Slik starter du en konto hos Coinbase

Hos Coinbase kan du registrere deg via din PC eller via mobilen. Når du skal registrere deg må du bevise din identitet, så finn enten passet ditt, id-kortet eller førerkortet ditt og ha mobiltelefonen redo.

 1. Trykk på den grønne bestillknappen og lag en konto og fyll i din informasjon hos Coinbase.
 2. Bekreft din e-post.
 3. Bekreft ditt telefonnummeret.
 4. Legg til din personlige informasjon.
 5. Verifiser din identitet.
 6. Koble til en betalingsmåte.

Slik beskyttes kontoen din

2 Trinns bekreftelse

2-trinns bekreftelse legger til et ekstra lag med beskyttelse til kontoen din, og alle våre brukere blir automatisk registrert når de registrerer seg. Passordene dine som er lagret i Coinbase sin database hashes irreversibelt ved å bruke bcrypt-algoritmen med en sterk arbeidsfaktor slik at ingen kan lese dem eller dekryptere dem, inkludert oss. Coinbase lagrer aldri passordet ditt i ren tekst.

Trusselindikatorer overvåkes

Coinbase overvåker tredjeparts datainnbrudd og darknet-markeder for trusselindikatorer, og sikrer automatisk påloggingsinformasjonen din hvis det ser ut til at kontoen din kan være i fare.

Du kan låse din konto hvis du er urolig for sikkerheten

Hvis du ser mistenkelig aktivitet, kan du bruke den intuitive prosessen til å automatisk låse kontoen din og umiddelbart stoppe ytterligere aktivitet eller transaksjoner.

Coinbase Vault

Coinbase Vault kan motta kryptovaluta som en vanlig lommebok, men kan også forhindre at lagret krypto umiddelbart trekkes tilbake ved å legge til valgfrie sikkerhetstrinn.

Proaktive sikkerhetsvarsler

For alle viktige sikkerhetsendringer i kontoinnstillingene dine, vil du bli kommunisert med deg og til og med gi deg muligheten til å låse kontoen din.

Du kan kansellere transaksjoner hvis de ser mistenkelige ut

Maskinlæringsmodellene våre evaluerer kryptotransaksjonene dine, og vi gir deg muligheten til å kansellere en transaksjon før den sendes til blokkjeden hvis ting ikke ser riktig ut.

Sikkerhetsforespørsel

Security Prompt er en enklere, raskere og sikrere proprietær tofaktors-autentiseringsmetode som bidrar til å forbedre kontosikkerheten, uten at det går på bekostning av din bekvemmelighet.


Fordeler

 • Enkelt å registrere konto
 • Høy brukervennlighet
 • Meget høy sikkerhet
 • Trade i over 100 kryptovalutaer
 • God likviditet
 • Passer for både nybegynnere og avanserte brukere
 • En av verdens største kryptobørser
 • Er notert på New York Stock Exchange

Ulemper

 • Litt høyere priser enn gjennomsnittet

Spørsmål og Svar

 • Kan jeg selge krypto direkte til kortet mitt?

  Nei, du må først selge kryptoen din til din GBP-, Euro- eller USD-saldo. Etter at du har penger på GBP, Euro eller USD-saldoen din, kan du ta ut penger til kortet ditt.

 • Finnes det grenser?

  Det er ingen Coinbase-grenser for Instant Card Cashouts, men kortet ditt kan ha grenser. Sjekk med kortleverandøren din hvis du ikke vet hvor mye du umiddelbart kan utbetale til debetkortet ditt.

 • Har Coinbase høy sikkerhet?

  Ja, de har 2-veis verifikasjon på alle kontoer. Passordene dine som er lagret i Coinbase sin database hashes irreversibelt ved å bruke bcrypt-algoritmen med en sterk arbeidsfaktor slik at ingen kan lese dem eller dekryptere dem, inkludert Coinbase. Passordet ditt lagre aldri i ren tekst.


Coinbase tilbyr løsninger både for privatpersoner og bedrifter

Coinbase-brukere kan handle på flere plattformer. Den originale plattformen er et relativt enkelt grensesnitt som lar brukere bruke amerikanske dollar til å kjøpe kryptovaluta. Coinbase Pro har avanserte kartfunksjoner og lar brukere gjøre krypto-til-krypto-transaksjoner og plassere markeds-, grense- og stoppordre. Prisen på denne har gått ned og funksjonaliteten opp i det siste. Her har du en funksjon som kalles Advanced Trade.

Det finnes også et nytt alternativ som kalles Coinbase One. Med denne plattformen kan du handle gratis i en måned og få en rekke fordeler mot en månedlig avgift.  I mai 2022 var kostnaden ca 30 dollar

Løsninger til privatpersoner

Som privatperson kan du selvsagt trade i kryptovaluta og du kan tjene rente på din krypto. Du kan få private klienter og du kan tjene penger på å lære deg om krypto gjennom læringsbelønninger. Handle mer avanserte instrumenter som derivater og få din egen lommebok (wallet). Hos Coinbase kan du også låne penger med Bitcoin som sikkerhet.

Hvis du trenger det kan du ansøke om å få Coinbase Visa kort du kan søke om og du kan handle NFT-er (Non-fungible tokens).

Bedriftskontoer

Coinbase har løsninger for institusjonelle investorer der du kan få tilgang direkte til deres sentral. Godta krypto fra hvem som helst og bruk Prime, den viktigste meglerplattformen. Liste opp eiendelene dine på Coinbase og styr krypto-samsvare ditt her.


Coinbase priser

Avgiftene avhenger av hvor store order som legges. Taker Fee er mellom 0,08% – 0,60% og Maker Fee mellom 0,00% – 0,40%.

Mellom $0 – $10 000 er Taker Fee 0,60% og Maker Fee 0,40%
Mellom $10K – $50K er Taker Fee 0,40% og Maker Fee 0,25%
Hvis handeln er $250 M – 400M er Taker Fee 0,08% og Maker Fee 0,00%

Fiat innsettnings- og uttaksavgifter

ACH – gratis

Wire – Innsetningsgebyr 10 $ – Uttaksgebyr 25 $

SEPA(EUR) – Innsetningsgebyr 0,15 € – Uttaksgebyr 0,15 €

Swift(GBP) – Innsetning gratis – Uttaksgebyr 1£

Betalingsmetoder

I Norge kan du bruke SEPA-overføring (Single Euro Payments Area) , 3D secure card som Visa kort, Visa Fast Funds og MasterCard kort, Sofort, PayPal, Apple Pay og Google Pay.

For kunder i UK or EU Instant Card Cashout transaksjoner har et gebyr på opptil 2% på enhver transaksjon og et minimum gebyr på £0.55 eller €0.55.


Om Coinbase

Coinbase Global, Inc. er et amerikansk børsnotert selskap som driver en handelsplass for kryptovaluta. Coinbase er et selskap der alle ansatte opererer via fjernarbeid og selskapet mangler et fysisk hovedkvarter. Det er den største kryptovalutabørsen i USA etter handelsvolum. Selskapet ble grunnlagt i 2012 av Brian Armstrong og Fred Ehrsam.

I mai 2020 kunngjorde Coinbase at de ville stenge hovedkvarteret i San Francisco, California og endre driften til eksternt først, en del av en bølge av flere store teknologiselskaper som stenger hovedkvarteret i San Francisco i kjølvannet av COVID-19-pandemien.

Coinbase er en sikker nettplattform for kjøp, salg, overføring og lagring av digital valuta. De sier at deres oppdrag er å skape et åpent finansielt system for verden og å være den ledende globale merkevaren for å hjelpe folk med å konvertere digital valuta til og ut av deres lokale valuta.

Man gjør rett og slett kjøp og salg av digital valuta enkelt.

Det er gratis å sende eller motta digital valuta mellom kryptosaldo, venner eller selgere på Coinbase. (Kunden er ansvarlig for gruvearbeidernes gebyrer på eksterne transaksjoner. Sending mellom Coinbase-brukere er alltid gratis.)

Coinbase er en «one stop shop» for kryptovaluta.