Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, godtar du våre retningslinjer for bruk og lagring av data( i tråd med GDPR).
Les mer om våre retningslinjer

Plus500

Plus500 logo

Plus500 oversikt

 • Brukervennlig enkel plattform
 • CFD trading av kryptovaluta, aksjer, råvarer mm.
 • Lave gebyrer
 • Lave spreads
 • Børsnotert selskap
 • Gratis uttak 5 ganger i måneden

82% av CFD-kontoer innen detaljhandelen taper penger

Plus500 er en handelsplattform for CFD der du kan trade CFD på kryptovaluta, aksjer og andre aktiva. I tillegg tilbyr Plus500 en bra selektering av totalt over 2800 CFD-instrumenter. Hos Plus500 kan du handle de mest populære kryptovalutaene med CFD-kontrakter og giring døgnet rundt.

Her får du tilgang til avanserte analyseverktøy, tilbud i sanntid, giring på opptil 1:30. Det er rask og pålitelig ordrekreving med ingen provisjoner og tette spread, hvilket gjør det et praktisk sted å handle.

Plus500 – en av de ledende på CFD trading kryptovaluta

 • Registrer en konto enkelt med Google, Facebook eller Apple
 • Høy brukervennlighet
 • Et av de ledende selskapene på CFD trading
 • Du kan teste plattformen med deres Demo versjon
 • Trade CFD på kryptovaluta, aksjer og andre aktiva
 • Tilgang til komplekse finansprodukter
 • Lave gebyrer

Plus500 omtale

82% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.

Brukervennlig plattform

Plus500s sin handelsplattform er en brukervennlig plattform som alle kan bruke. Husk at CFD-er er komplekse finansielle produkter så denne typen av trading passer ikke for nybegynnere men for erfarne traders. Selskapet Plus500 er et pålitelig globalt merke som tilbyr en brukervennlig handelsplattform for netthandlere der du kan trade CFD på kryptovaluta, aksjer og andre aktiva på samme sted.

I tillegg til tilgang til aksjehandel og kryptovaluta har du her et grundig utvalg av over 2800 CFD-er. Antallet kryptovalutaer som kan trades er ca 20 stk.

Tenk på at å handle med giring er risikofylt og du bør ha satt det inn i hvordan det fungerer innen du begynner med giret trading.

Det kan kanskje mangle litt pedagogisk innhold og utvalget av markedsundersøkelser kunde kanske være bedre for de meget avanserte traders. Men totalt sett er utvalget godt og informasjon og trading enkelt tilgjengelig.

Vær oppmerksom på at CFDer er de eneste produktene som Plus500 tilbyr. Merk at Plus500 kun er autorisert til å tilby CFDer og ikke Binary Options.


Slik starter du en konto hos Plus500

Hos Plus500 kan du kan velge å starte en vanlig konto med Real Money eller starte en Demo versjon. Velg hvilken versjon du ønsker å starte. Du kan registrere deg via din PC eller via mobilen. Når du skal registrere deg må du bevise din identitet, så finn enten passet, ID-kortet eller førerkortet ditt og ha mobiltelefonen tilgjengelig.

 1. Åpne en konto – Trykk på den grønne bestill-knappen og åpne en konto og fyll i din informasjon hos Plus500.
 2. Legg til din personlige informasjon.
 3. Verifiser din identitet.
 4. Sett inn penger og begynn å handle

Dette trenger du for å starte en konto

 • Du må være 18 år eller eldre (du må dokumentere din identitet)
 • Du må bo i et av landene de tilbyr sine tjenester til
 • Ha en datamaskin og/eller smarttelefon koblet til internett
 • Ha et gyldig telefonnummer koblet til smarttelefonen din
 • Ha en gyldig e-postadresse

Giring

På plattformen til Plus500 kan du kan handle kryptovalutaer med opptil 1:2 giring, dvs. at potensiell fortjeneste eller tap vil multipliseres. Du starter med et minimum på NOK 1 000 for å få effekten til NOK 2 000 kapital!

Trading lisens

Plus500CY Ltd er utstederen av de finansielle produktene som er tilgjengelige på nettstedet til Plus500. Plus500CY Ltd er regulert av CySEC (Lisens Nr. 250/14).

Risiko ved trading med CFD-er

Handel med CFDer passer best til de som er litt risikovillige og ønsker krydde portfølgen sin med girede produkter. CFD-er er komplekse instrumenter og har høy risiko for å tape penger raskt på grunn av hevstangseffekten. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD-er fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.


Fordeler

 • Har vært på markedet siden 2008
 • Børsnotert selskap på London Stock Exchange (LSE: PLUS) og er en del av FTSE 250-indeksen
 • Brukervennlig plattform hvilket gjør den veldig praktisk å handle på. Men merk at dette ikke gjør det enklere å tjene penger
 • Plattformen har en bra mobilapp
 • Tilbyr et godt utvalg av over 2800 omsettelige CFD instrumenter
 • Snabb og hjelpsom kundeservice

Ulemper

 • Gebyrer er bygget inn i spreaden når du trader.
 • Plus500-plattformen tilbyr mestedels grunnleggende funksjoner, hvilket ikke er så attraktivt for mer avanserte tradere.
 • Begrenset med materiale for å lære om finansmarkeder.

Brukervennlig plattform

Plattformen til Plus500 er brukervennlig og handelsplassen har et relativt godt utvalg av produkter. Styrken til plattformen er at du ikke bare kan handle CFD-er i kryptovaluta men kan handler CFD-er også i mange andre aktiva som aksjer og råvarer.

Her er det god likviditet og høy sikkerhet. Selskapet er et av de ledende tradingsselskapene på CFD-er.


Plus500 Trustpilot


Betalingsmetoder hos Plus500

Hos Plus500 kan du bruke mange forskjellige betalingsmetoder.

I Norge kan du bruke disse betalingsmetodene                                                                                 v
Debetkort/kredittkort – Støttede kort: Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro.
PayPal
Skrill
Rapid Transfer
Klarna/Sofort Banking
Bankoverføring.
Bankoverføring/Trustly

Gebyrer Plus500 kryptovaluta

De fleste av tjenestene hos Plus500 er helt gratis. Plus500 kompenseres hovedsakelig for deres tjenester gjennom Kjøp/Salg (Bid/Ask) spread, og når du åpner en posisjon, “betaler” du i hovedsak spreaden. Denne spreaden er innlemmet i Plus500 oppgitte priser og er ikke noen tilleggsavgift eller gebyr som du betaler over oppgitte prisene.

For å se spreaden på et instrument loger du inn på ditt konto og søk etter et spesifikt instrument. Klikk på detaljer ikone(i) og skru ned til infoseksjonen.

Andre gebyrer som kan oppkomme er nattfinansiering, valutakonverteringsgebyr, garantert stoppordre og inaktivitetsgebyr. Les mer om gebyrene på nettsiden til Plus500.

Gebyrene beskrevet ovenpå gjelder alle instrumenter og ikke bare kryptovaluta.

Aksjeutvikling for Plus500

Plus500 er notert på London Stock Exchange under tickersymbolet Plus.L. Du kan altså kjøpe aksjer i Plus500 på Londonbørsen. I begynnelsen på 2015 låg aksjen på rundt £600. I dag, den 4 oktober 2022, ligger kursen rundt £1680. Dette er en oppgang på 180%. I tillegg til en oppgang på børsen har selskapet delet ut utbytte 2 ganger om året. Utbytte er markert med D i charten nedenfor.

Plus500 aksjeutvikling LSE


Om Plus500

Plus500 er et globalt fintechfirma som tilbyr online handelstjenester i kontrakter for forskjeller (CFD), aksjehandel, futures trading og opsjoner på futures. Selskapet har sitt hovedkontor i Haifa, Israel med datterselskaper i Storbritannia, Kypros, Australia, Seychellene, Singapore og Estland. Den er notert på London Stock Exchange og er en bestanddel av FTSE 250-indeksen.

Plus500 Historikk

Selskapet ble grunnlagt i 2008 av seks alumner fra Technion – Israel Institute of Technology med en innledende investering på bare $400 000.

Den opprinnelige plattformen var basert på et Windows OS. I 2010 lanserte Plus500 en nettbasert versjon av sin online handelsplattform, slik at Mac- og Linux- brukere kunde handle online og I 2011 lanserte de sin første app for iPad- og iPhone- brukere.

2012 introduserte Plus500 sin Android -baserte handelsplattform for Android-smarttelefoner og -nettbrett.

2013 ble selskapet børsnotert på AIM-delen av London Stock Exchange.

I begynnelsen av desember 2017 ble Plus500SG Pte Ltd., Singapore-datterselskapet til Plus500, gitt en kapitalmarkedstjenester-lisens av Monetary Authority of Singapore ( MAS ) for handel med verdipapirer og valutahandel.

I juni 2018 lanserte Plus500 sin økonomiske kalender, som dekker store økonomiske begivenheter og indikatorer fra hele verden, som leveres av Dow Jones & Company , et datterselskap av News Corp. Plus500s kalender inkluderer en liste over de mest berørte instrumentene for hver økonomisk begivenhet.

I juli 2018 ble aksjer i Plus500 notert i hovedmarkedet til London Stock Exchange og selskapet sluttet seg til den britiske FTSE 250-indeksen for ledende børsnoterte selskaper.

Også i 2021 signerte Plus500 en avtale om å kjøpe Cunningham Commodities LLC. og Cunningham Trading Systems LLC. [18] og i juli 2021 kunngjorde Plus500 fullføring av Cunninghams oppkjøp, [19] en leverandør av teknologihandelsplattformer som opererer i futuresmarkedet i USA som en del av selskapets globale ekspansjonsprogram.

I juni 2021 ble Plus500s nye forsknings- og utviklingssenter («FoU») åpnet i Tel Aviv, Israel og i juli 2021 ga de ut sin ‘Plus500 Invest’ aksjehandelsplattform, som inkluderer over 2000 finansielle handelsinstrumenter.

Plus500 kjøpte det japanske selskapet EZ Invest Securities i mars 2022 – som spesialiserer seg på handel med verdipapirer og derivater.

I juni 2022 lanserte Plus500 en reklamekampanje med den Emmy- og Golden Globe-vinnende skuespilleren Kiefer Sutherland i Storbritannia, Italia, Nederland, Tyskland og Australia.