eToro

etoro logo

eToro oversikt

 • Meget enkelt å registrere konto
 • Registrer med Google eller Facebook
 • Høy brukervennlighet
 • Lave gebyrer
 • Trade både kryptovaluta & aksjer på samme sted
 • Passer for både nybegynnere og avanserte brukere

eToro er en meget bra og brukervennlig handelsplattform der du kan trade kryptovaluta, aksjer, indekser, råvarer, valuta og ETFer. Handelsplassen passer både til enkle og avanserte tradere. Hos eToro kan du handle på over 70 kryptovalutaer direkte og man har blant de laveste gebyrene for å handle krypto. Aksjehandel og ETF-trading er gratis. og man tilbyr også sosial trading med blant annet Copy Trading.

En av de største fordelene hos eToro er at du har et bredt spekter av produkter, du kan handle det meste, alt fra aksjer til kryptovaluta. eToro har blitt omtalt som  er pioneren av Sosial Trading med så kalt Copy Trading der du kan kopiere hvilken som helst annen trader på eToro.

eToro – fleksibelt, enkelt og trygt

 • Registrer en konto enkelt med Google eller Facebook
 • Høy brukervennlighet
 • Trade kryptovaluta, aksjer, råvarer, valuta, indekse og ETFer (børsnoterte fond)
 • Tilbyr Copy Trading – du kan kopiere hvilken som helst trader på eToro
 • Passer for både enkle og avanserte brukere
 • En av de ledende handelsplassene i Europa
 • Lave gebyrer

Slik starter du en konto hos eToro

Trinn 1: Registrer deg på eToro – det tar bare noen minutter å åpne en konto.
Trinn 2: Verifiser identiteten din – verifisering er et viktig trinn som holder kontoen din trygg. Du finner mer informasjon om verifisering her.
Trinn 3: Gjør ditt første innskudd. Det finnes mange måter å sette inn penger på kontoen din, og du kan lese om dem her.
Trinn 4: Begynn å trade!


etoro omtale


Kryptoaktiva er uregulerte i deler av EU og Storbritannia. Ingen forbrukerbeskyttelse. Kapitalen din er utsatt for risiko.

Brukervennlig plattform med sosial trading

Plattformen til eToro er brukervennlig og enkel og kryptobørsen har avanserte funksjonaliteter og et stort trading tilbud med handel på over 70 kryptovalutaer. Du kan lage dine egne overvåkingslister, diskutere på forum med andre brukere, følge trender og mye annet.

 • Invester i et bredt utvalg av ledende kryptovalutaer.
 • Følg hver mynts trender med avanserte diagrammer og analyseverktøy
 • Lag en tilpasset overvåkningsliste og hold deg oppdatert med sanntidsoppdateringer
 • Staking-tjeneste – Utvid krypton din mens du holder på

Her er det god likviditet og høy sikkerhet. Selskapet er et av de ledende tradingsselskapene i Europa.

Ulempen med Etoro er at du har litt høye gebyrer på de gebyrer som ikke er involvert i den direkte tradingen.

Hos eToro kan du investere i 6 ulike markeder

En av de største fordelene med eToro er at det er en one stop shop. Du kan trade mange forskjellige ting på mange ulike markeder. Dette gir deg mange ulike investeringsmuligheter hvilket er en stor fordel for å finne interessante investeringer.

Handle krypto hos eToro

Hos eToro kan du enten handle kryptovaluta direkte på deres kryptobørs eller du kan handle krypto gjennom CFDer. Du kan kjøpe og selge  over 75 kryptovalutaer på eToros kryptobørs. Her finnes selvsagt handel på alle de store kryptovalutaene og mange andre valutaer. Du kan handle krypto gjennom å kjøpe mynter direkte på børsen eller trade med kryptokryss, valutakryss og råvarekryss. Trade for eksempel kryptokrysset Ethereum/EOS, valutakrysset Bitcoin/Euro eller Ethereum/Euro.

Hver kryptovaluta har sin egen landingsside der du kan se på grafer, nyheter, festede innlegg, kommentar, diskusjoner og om valutaen. Du har tilgang til statistikk, avanserte grafer med teknisk analyse der du selv kan anpasse hvilke variabler du vil sjekke. Her får du også tilgang til analyser fra analytikere.

Det som eToro er ledende på er Social Trading eller Copy Trading. Du kan kopiere tradingen til alle brukere inne på eToro og her finnes mange kjente investorer. Det finnes en søkefunksjon der du kan søke på andre traders. Her får du se deres avkastning i ulike tidsintervall, risikovurdering, hvor mange som kopierer de, endring i kopierere og ukentlig avkastning.

etoro trade kryptovaluta

79% av privatinvestorene taper penger når de trader med CFD-er hos denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.

Aksjer

Hos eToro kan du kjøpe og selge aksjer fra over 15 børser. Her kan du handle akjer på børsen i: Oslo, Stockholm, København, Helsingfors, NYSE (New York Stock Exchange), Nasdaq, London, Hong Kong, Frankfurt, Paris, Sydney, Zürich, Madrid, Milano, Amsterdam, Brussel, Lisboa, Chicago og på divese OTC-markeder.

eToro tar 0% provisjon på kjøp og salv av aksjer og man tar aldri administrasjons-, forvaltnings- eller engangsgebyr. 0% provisjon gjelder ikke CFD-aksjeposisjoner(på girede posisjoner og på selg (short) posisjoner.

Indekser

Trade i over 18 ulike indekser som i SPX500, NSDQ 100, GER 40, Dow Jones30 og USDollar.

EFT Børsfonder

Her kan du handle over 250 ulike børsfond som for eksempel SPY. Hvert fond har sin egen landingsside der du kan lese om formålet og strategien til hvert fond. For eksempel SPY er et børshandlet fond med formål å følge utviklingen til S&P 500.

Råvarer og valutaer

Handle i over 25 ulike råvarer som Guld, kakao, olje, soyabønner, naturgass, kopper, silver, sukker, platinum og mye annet. Du kan handle i over 45 ulike valutakryss her som i EUR/USD, USD/JPY og EUR/CHF.

Kopier andre tradere og investorer

Den kanskje mest populære funksjonen hos eToro er CopyTrader™. eToro er pioneren innen Copy Trading og begynte med dette allerede i 2010. Ved å gjøre det mulig å følge og kopiere hverandre ble inngangsterskelen for å trade kraftig senket. Det ble mulig å trade, selv for de med lite tid til overs. Så fort du kopierer en annen trader, kopieres automatisk alt de gjør i sanntid i din egen portefølje. Med CopyTrader kan du:

 • Søk etter topptradere og filtrer resultater basert på avkastning, suksessforhold, risikovurdering, favorittaktiva og mer
 • Se transparent statistikk om traderne du vurderer å kopiere
 • Se på Redaktørens utvalgte for å finne vellykkede Popular Investors
 • Hvis du tror du har det som skal til, kan du bli med i Popular Investor-programmet og motta månedlige kontantutbetalinger og andre fordeler.

Du kan teste systemet med en virtuell konto (demo konto)

Etter å ha registrert deg hos eToro, får du en virtuell konto med $ 100 000 i virtuelle penger å eksperimentere med. Denne tjenesten gjør det mulig for deg å teste tradingferdighetene dine før du utsetter egne penger for risiko. Med den virtuelle kontoen kan du:

 • Åpne posisjoner
 • Eksperimentere med giring, stop loss og take profit
 • Prøve ut ulike tradingstrategier
 • Øve på copy trading
 • Investere i Smart Portfolios
 • Samhandle med eToro-fellesskapet

Det er helt gratis og teste den virtuelle demo kontoen.

75% av privatinvestorene taper penger når de trader med CFD-er hos denne leverandøren. Du bør vurdere om du har råd til å tape pengene dine ved å handle med høy risiko.


eToro tradingverktøyer

Hos eToro får du tilgang til en mengde ulike tradingverktøyer som:

 • Stop Loss og Take Profit – Lukk posisjonen automatisk når den når et bestemt nivå for fortjeneste eller tap.
 • Trailing Stop Loss – Stop Loss-punktet heves forholdsmessig så lenge markedet beveger seg til din fordel.
 • One Click Trading — Velg investeringsbeløp, giring, take profit og stop loss på forhånd, så kan du bruke disse verdiene på alle handler i et aktivum.
 • Opprett en personlig tilpasset overvåkningsliste og motta volatilitetsvarsler i sanntid.

Smart Portfolios

Smart Portfolios er et innovativt, tematisk investeringsverktøy som er programmert for gevinst. Hver Smart Portfolio samler flere topptradere eller forskjellige aktiva i henhold til en tematisk investeringsstrategi, og gjør den om til et instrument for enkeltinvesteringer. Smart Portfolios opprettes og administreres av eToros investeringsteam og optimaliseres ved hjelp av en maskinlærende algoritme.

Her har du tilgang til tre ulike typer av Smart Portfolios:

 • Market Smart Portfolios fokuserer på et bestemt markedssegment – for eksempel teknologi, spill eller finans – og grupperer nøkkelaktiva fra hvert segment til én Portfolio.
 • Top Trader Smart Portfolios grupperer forskjellige tradere på eToro-plattformen til ett enkeltaktivum og gjør det mulig å investere i deres opparbeidede erfaring og kunnskap.
 • Partner Smart Portfolios opprettes av eToros partnere, som er noen av verdens ledende finansinstitusjoner. Dette fondet fungerer på samme måte som Market Portfolios.

Betalingsmetoder hos eToro

Hos etoro kan du bruke mange forskjellige betalingsmetoder.

I Norge kan du bruke disse betalingsmetodene:

Debetkort/kredittkort – Støttede kort: Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro.
PayPal
Neteller
Skrill
Rapid Transfer
Klarna/Sofort Banking
Bankoverføring.
Bankoverføring/Trustly

Gebyrer kryptovaluta

Når du kjøper kryptoaktiva på eToro, får du eierskap til disse eiendelene.
eToro krever et enkelt og gjennomsiktig gebyr på 1 % for kjøp eller salg av krypto.

Andre gebyrer

eToro tar 0% provisjon på kjøp og salv av aksjer og man tar aldri administrasjons-, forvaltnings- eller engangsgebyr. 0% provisjon gjelder ikke CFD-aksjeposisjoner(på girede posisjoner og på selg (short) posisjoner.

 • Er eToro lovlig i Norge?

  eToro (Europe) Ltd. er regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) og har lisens fra CySEC til å tilby tjenestene sine i stater som er medlem av EØS og stater utenfor EØS.

 • Har eToro lisens å drive i Norge?

  eToro (Europe) Ltd. er som sagt regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) og har lisens fra CySEC til å tilby tjenestene sine i stater som er medlem av EØS og stater utenfor EØS. Finanstilsynet er tilsynsmyndigheten i Norge.

 • Tilbyr eToro aksjesparekonto?

  Ja, eToro tilbyr et stort utvalg av finansielle instrumenter og funksjoner, bland annet tilbyr de aksjesparekonto.

 • Kan jeg stake kryptovalutaer hos eToro?

  Ja, du kan stake kryptovalutaer som Cardano ADA og Tron TRX hos eToro.

 • Hvor mange kryptovalutaer kan kjøpes med eToro?

  Du kan kjøpe litt flere enn 70 kryptovalutaer direkte hos eToro.


Om etoro

eToro ble grunnlagt i 2007 av tre entreprenør som ville forenkle trading. For å gjøre trading enklere var logikken at alle mennesker skulle kunne trade fra alle steder og redusere avhengigheten av tradisjonelle finansielle institusjoner. Samme år lanserte man plattformen Visual FX.

I 2009 lanserer eToro sin banebrytende, intuitive handelsplattform, som lar hvem som helst, hvor som helst, handle finansielle eiendeler online. WebTrader inkluderte profesjonelle verktøy for både nybegynnere og avanserte tradere.

eToro var også først i verden med sin plattform for sosial trading med innovative funksjoner som CopyTrader funksjoner. Plattformen fikk globalt anerkjennende og vant Finovate Europe Best Show for 2011. I 2013 lanserte man aksje- og råvarutrading samt trading i Bitcoin.

2017 adderte eToro trading av kryptovaluta til sin plattform og adderte populære valutaer som blant annet ether, XRP og litecoin.

Close Bitnami banner
Bitnami