Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, godtar du våre retningslinjer for bruk og lagring av data( i tråd med GDPR).
Les mer om våre retningslinjer

Binance

Binance

En oversikt av Binance

 • Binance er en handelsplass og en kryptovaluta
 • Verdens største handelsplass for kryptovaluta
 • Support 24/7
 • Innskudd med Visa, Mastercard, bankoverføring, Simplex mm.
 • Veldig stort utvalg av trading muligheter

Binance er verdens største handelsplass for kryptovaluta målt i volum. Hos Binance kan du gjøre alt fra enkel handel av kryptovaluta til mer avanserte investeringsmetoder som staking og trading av aksjer med kryptovaluta. 

Hvis du er ute etter avansert trading så er dette stedet for deg. Binance er stedet for profesjonelle kryptotradere. Her kan du trade på alle mulige måter. Du kan trade spot, du kan gire opp tradingen og bruke ulike trading-strategier som spot-grid eller future-grid. Det finnes et bredt utbud av derivat-trading..

Binance – verdens største handelsplass for kryptovaluta

 • Enkle innskudd med Mastercard, Visa, Bankoverføring eller Simplex.
 • Tar både debet og kredittkort.
 • Handle og konvertere kryptovaluta.
 • Handle med giring.
 • Stock Tokens – Trade aksjer med kryptovaluta.
 • Derivater som USDⓈ-M Futures, Coin-M Futures.
 • Muligheter for belåning.
 • Binance har og en egen kryptovaluta som heter Binance (BNB).

Binance omtale

Binance – slik fungerer det

Hvordan handle hos Binance?

Hos Binance kan du betale med bankinnskudd, bankkort/kredittkort. Du kan også bruke P2P der du kan trade cryptovaluta direkte med en annen part uten en mellommann eller tredjepart. Dette refereres også til som over-the-counter trading(OTC-trading). P2P-trading er fordelaktig gjennom at du kan bestemme din foredraget betalningsmetode så lenge den andre parten er enig om betaliningsmetoden.

Trading muligheter hos Binance

Binance har sin egen kryptovaluta som kalles for BNB eller Binance Coin. Det er en av de fem største kryptovalutaene i verden målt i verdi.

Binance Convert – Her kan du konvertere pris/verdi av en kryptovaluta til hvilken som helst en annen valuta.

Spot og Margin – Med Spot og Margin  kan du sjekke spotpriser och trade med hvilken som helst kryptovaluta. Dette er en tradingside der du kan følge med på hva som skjer på markedet med de kryptovalutaene du er interessert i. Her har du mange alternativer, du kan se avslutt i realtime, sjekke grafer, trade som spot, cross 3x eller isolated 10x.

P2P – her  kan du trade direkte med en annen part uten en mellommann eller tredjepart. Det kan gjøres via bankinnskudd eller på over 100 andre måter.

Strategy Trading – her kan du gjøre strategisk trading med spot grid eller futures grid med mange ulike kryptovalutaer over ulike lange tidsperioder. Uansett hvilke strategier du velger kan du sette målrettet Roi på dine trades.

Swap Farming – På Swap Framing kan du swappe kryptovalutaer mod Binance egen kryptovaluta BNB og få ulike belønninger ved å swappe.

Fan Token – På Fan Token kan du finne lag som trader krypto och supporta de med Binance Fan Tokens. Du kan påvirke beslutninger gjennom Voting Polls og gjøre mye annet spennende.

Binance OTC – over the counter trading.

Derivat Trading

Hos Binance kan du trade krypto med derivater. De har en side der du kan få oversikt over hvilke derivater du kan bruke. Du kan bruke både kontrakter uten en sluttdato (perpetual contracts) eller kvartalskontrakter.

USDS M Features – Her kan du trade USDT eller BUSD kontrakter. BUSD er en USD backed stablecoin som er godkjent av New York State Department of Financial Services.

COIN-M Features – Handle kontrakter i kryptovaluta uten sluttdato eller kvartalskontrakter

Opsjoner – Binance Options er en type europeisk opsjonskontrakt. Sammenlignet med amerikanske opsjoner, kan europeiske opsjoner kun utøves på utløpsdatoen, men kan kjøpe og selge til gjeldende markedspris når som helst før utløp. Opsjonshandel er et svært risikabelt forsøk med potensial for både stor fortjeneste og betydelige tap. Det maksimale tapet for opsjonskjøperen er mengden av opsjonspremien, og opsjonselgeren kan miste hele marginen. Handel med opsjoner er begrenset for brukere fra visse regioner. har blant de laveste

Leveraged Tokens – få en økt hevstang uten å løpe risikoen til å bli likvidert.

Battle – battle for å vinne, long vs short.


Om Binance

Binance Exchange ble grunnlagt i Hong Kong i 2017 og er verdens ledende handelsplass for kryptovaluta.  Den har et sterkt fokus på altcoin- handel. Selskapet tilbyr krypto-til-krypto-handel i mer enn 600 kryptovalutaer og virtuelle tokens, inkludert Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) og sin egen token Binance Coin (BNB).

Navnet «Binance» er en kombinasjon av ordene «bitcoin» og «finans». Selkapet har foku på høy sikkerhet med multi-tier og multi-clustered arkitektur, og leverer høy prosesseringsgjennomstrømning. Det hevdes at de har kapasitet til å behandle rundt 1,4 millioner bestillinger per sekund.

Som andre kryptobørser tilbyr selskapet tjenester rundt handel, notering, innsamling av penger og avnotering eller uttak av kryptovalutaer. Handelsplassen brukes av et stort antall tradere og deltakere for å bytte og investere i ulike kryptovalutaer.

Hvis du er sugen på å lansere dine egne tokens kan du bruke Binance til å skaffe penger gjennom innledende mynttilbud (ICOs)

For å begynne å handle, må du som bruker bekrefte din identitet ved hjelp av gyldig legitimasjon. Når du har beftet din identitet kan du begynne å bruke din handelskonto. Her kan du som brukere legge til kryptovalutamidler til din offentlige lommebokadresse(wallet), levert av Binance, for å starte handel.