Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, godtar du våre retningslinjer for bruk og lagring av data( i tråd med GDPR).
Les mer om våre retningslinjer

Norwegian Block Exchange NBX

Norwegian Block Exchange NBX er en norsk kryptobørs der du han handle Bitcoin, Ethereum og andre kryptovalutaer. De er en av de 3 ledende handelsplassene for kryptovaluta i Norge med 16000 verifiserte kunder, 30 ansatte og over 1 milliard NOK i handelsvolum til nå. Deres målsetning er å gjøre det mulig for alle å bruke sikre, raske og rimelige tjenester for å handle kryptovaluta.

Selskapet er registret hos det norske Finanstilsynet.

Hvorfor skal du bruke Norwegian Block Exchange NBX?

Norwegian Block Exchange NBX er regulert av finanstilsynet, og deres målsetning er å være best i klassen når det gjelder compliance, AML og KYC.

På NBX kan du handle de mest populære og viktigste kryptovalutaene i verden som Bitcoin og Ethereum. Du kan handle direkte med valutaer som NOK, SEK, DKK og EUR.

Meglerbordet deres tilbyr et bredt spekter av kryptovaluta gjennom sin personlige tjeneste OTC til kunder som trenger å fylle større ordre.

NBX tilbyr forsikring på kundemidler gjennom Ledger Vaults forsikring.

Norwegian Block Exchange har relativt lave handels- og uttaksgebyrer.

Norwegian Block Exchange bilde


‍Om Norwegian Block Exchange NBX

Norwegian Block Exchange (NBX) er en av de 3 norske børsene for krytptovaluta. De tilbyr handel i de viktigste og mest populære kryptovalutaene som Bitcoin og Ethereum.

Norwegian Block Exchange ble stiftet i 2018 av Bjørn Kjos og medlemmer i hans familie. Bjørn Kjos var styreleder i selskapet per januar 2022. Hans svigersønn, Stig Aleksander Kjos-Mathisen, var medstifter og administrerende direktør i selskapet. Øvrige styremedlemmer var per januar 2022 Kari Due-Andresen, Nils Sundlin og Sturle Valheim Skulevold.

I desember 2020 hentet selskapet inn 63,3 millioner kroner fra Pareto Securities i en emisjon.

Man kunngjorde den 10. desember 2021 at selskapet skulle bli børsnotert.

ekonomibloggar.nu