Ved å fortsette bruken av denne nettsiden, godtar du våre retningslinjer for bruk og lagring av data( i tråd med GDPR).
Les mer om våre retningslinjer

Blox CDT

Blox (CDT) er et kryptovaluta-token og opererer på Ethereum-plattformen. Blox har en beholdning på 1.000.000.000 med 674.579.184,17 i omløp.

Først og fremst brukes CDT til å få tilgang til de forskjellige funksjonene som Blox tilbyr. Det fungerer også som et rabattverktøy for bedrifter.

BINANCE gir deg akkurat nå muligheten til å tjene opptil 50 000 USD her dersom du trader CDT på deres plattform. Registrerer du deg gjennom oss vil du også få 10% kickback på trades.

Staking: Uansett hvilket nivå du velger, kan du tjene en rabatt på 50% hvis du holder CDT og er villig til å ”låse” din beholdning.

Hva er Staking?

>

Begrepet ‘Staking’ stammer fra den type algoritme som blokkeringer gir en konsensus kalt «Proof of Stake» (PoS). Under PoS, når den innsatte lommeboken er validert, mottar ‘eieren’ belønninger (vanligvis i form av tokens).

I Blox er dette ikke tilfelle, og gevinsten gis på en annen måte. I det vesentlige gir Staking ganske enkelt en positiv saldo på CDT i en avtalt periode. Som bedriftsnivåbruker får du rabatt på den månedlige abonnementsplanen du velger, mens du som profesjonell forhandler får ekstra Tx-lagring så lenge AUM er under forretningsgrensen som bestemt av blox.

Priser
Blox tilbyr totalt fire nivåer som brukerne kan velge mellom, alt fra løsninger for profesjonelle til bedriftsnivå, med muligheten til å tilpasse planer for spesifikk klientell, nedenfor er gjeldende planer og deres spesifikasjoner.

Pro:
Opptil $ 50 000 AUM
Opptil 100 gratis Tx lagringsplass
Virksomhet:
Opptil 20 millioner eiendeler under forvaltning (AUM)
Opptil 50 000 transaksjoner
Bedrift:
Opptil 60M AUM
Opptil 150 000 transaksjoner
Tilpasset:
Vi vil samarbeide med deg for å skreddersy en plan for å dekke dine behov

>

Blox introduserer en bærekraftig, effektiv og godkjent token-modell for CDT, og vi tror at produktet, våre brukere og hele økosystemet rundt Blox, vil ha stor nytte. Ikke bare fra bruken og den direkte effekten den vil ha på deres daglige drift som håndterer kryptoaktiva, men også fra stabilitet. Noe som vår bransje har et sterkt behov for.

1 https://sweetbridge.com/assets/docs/WP-Sweetbridge-Discount-Tokens.pdf
2 https://en.wikipedia.org/wiki/Equation_of_exchange
3 https://vitalik.ca/general/2017/10/17/moe.html